Wide Screen Audio presenteert Boenicke op de Gentleman’s Fair.

High-end audio- en videospecialist brengt uitzonderlijke muziekweergave, beeld, kunst en interieur op maat van uw budget. Wide Screen Audio opende
zijn deuren 6 jaar geleden in Gent en groeide snel uit tot de nieuwe high-end referentie. Denk state-of-the-art stereoapparatuur voor digitale multiroom audio streaming en filmprojectie, gecombineerd met tijdloze analoge versterking en sublieme platenspelers. Dat alles zonder het esthetische aspect uit het oog te verliezen. Elk toestel in onze collectie klinkt fantastisch, maar beantwoordt ook aan onze hoge eisen voor design.

Met het chique USM Haller modulair kastsysteem integreren we de installaties mooi in de huiskamer. Daarnaast verdelen we ook de Sede zitmeubels en Oluce verlichting. BuzziSpace biedt interieurvriendelijke akoestische oplossingen waar nodig. Alles is ruim gepresenteerd, klaar om beluisterd te worden. De zaak is officiële verdeler van prestigieuze merken als Accuphase, McIntosh, TAD, Wilson, Boenicke, Naim, Rega, Technics, Hegel, Pass Labs, dCS, ATC, PMC, Harbeth en Dynaudio.

Meer info vindt u op de website