Boenicke an ATC op de XFI show 28-29 september

Boenicke en ATC op XFI show

28-29 september Veldhoven (NL)

Boenicke kamer 10

De Zwitserse Boenicke luidsprekers zijn uniek in heel wat opzichten. Ze worden gemaakt uit mooi massief hout en zijn voorzien van een intern labyrint van CNC uitgefreesde kamers en kanalen.  Speciaal gebouwde drivers, elektrische en mechanische getunede cross-overs plus tal van andere details zorgen voor een uitzonderlijke weergavekwaliteit.

Ontwerper Sven Boenicke heeft zijn kennis en ervaring als opname ingenieur van live muziek aangewend om een product te ontwerpen die de werkelijke toon van instrumenten en stemmen kan weergeven. Deze eigenschap brengt de emotie in de muziek intens en geloofwaardig over.

Wat meteen opvalt bij het beluisteren van alle Boenicke speakers is hoe ruimtelijk en levensecht alles klinkt. De muziek lijkt niet meteen uit de twee luidsprekers te komen, ze vult moeiteloos de hele luisterruimte op een zeer natuurlijke en ongeforceerde manier. De ultra kleine W5 werpt steeds dezelfde vraag op bij de bezoekers: “Komt dit geluid enkel uit deze twee kleine speakers?”

Op de XFI show  demonstreren we de Boenicke W5, W8SE, W11SE en W13SE+.

ATC kamer 11

De Britse luidspreker- en electronicaproducent ATC werd opgericht in 1974. ATC luidsprekers worden gebruikt over de hele wereld in de beste opname studio’s.  Alles is in-house ontworpen, inclusief de drivers. ATC luidsprekers worden universeel geprezen voor hun indrukwekkende resolutie én muzikaliteit. Dankzij een waaier aan hoogkwalitatieve afwerkingen zijn ATC luidsprekers te integreren in elke huiskamer. Naast monitors en vloerstaanders hebben ze ook verschillende on-wall modellen. De prestaties zijn telkens uitmuntend.

Ook de prestaties van de uitgebreide ATC electronica lijn zullen u verbazen. Kracht en muzikale finesse gaan hand in hand.